top of page

"Dag eller nat, solskin eller kedeligt gråvejr, nyd vores all-day morgenmad & frokost service"...

Billede af Nathan Dumlao

Vores historie

- "Da min mand og jeg boede i både Belgien, Frankrig og Italien, hvor han spillede fodbold, var det meget naturligt at se indbyggerne sidde på de små gadecaféer med deres morgenmad og en kop kaffe, - også på en ganske almindelig grå mandag.

Det har vi virkelig taget til os, og det er ikke mange steder man gør det herhjemme, og slet ikke i Solrød. 

Vi laver derudover sunde og lækre morgenretter i større portioner, som er noget andet end det brunch koncept man kender i dag.

Morgenkortet vil være tilgængeligt til omkring middag, derefter kan man bestille lækre salatbowls, avocadomadder, Toast, spinatvafler og meget mere. Har du kun lyst til en friskpresset juice eller smoothie, så kan vi også hjælpe med det, og der vil i øvrigt altid være lækker kaffe samt hjemmebag i montren.

Skulle vi mod forventning brænde inde med noget, når dagen er omme, så laver vi bowls og sandwich, som kan hentes inden lukketid med rabat, for at reducere madspild. Desuden har vi den holdning, at vores retter skal være lavet hver dag med friske råvarer. Derfor vil du nok også opleve skiftende kager/bagværk efter sæsonen, og når dagens kage er væk, så er den væk, - på den måde brænder vi ikke inde med en hel masse, og det gør også, at vi kan slippe kreativiteten løs og variere i udbuddet.

Michelle Lerager, ejer

IMG_0639_edited.jpg

Daglig leder & Bestyrer Ulrik Lassen & ejer Michelle Lerager

Flødefarvet og Grønblå Skråskrift Spa &
bottom of page